Healing Angels

Je leert tijdens deze workshop contact te maken en te werken met de helende engelen van het energieveld:

Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, Sarah en Michaël.

Iedereen kan aan deze dag deelnemen! Het gaat vooral om het ervaren van de energie van de engelen, als je contact maakt. Je kunt deze workshop volgen als extra verdieping voor of na een IET-cursus of als je altijd al geïnteresseerd bent geweest in engelen.

Deze workshop is ontwikkeld door Stevan Thayer, de grondlegger van IET (Integrated Energy Therapy).


Tijdens deze dag leer je contact te maken met de engelen via een engelen hartlink. Een verbinding tussen jou en de engelenenergie waardoor je met de engelen kunt samenwerken en de engelenenergie kunt ervaren. We nodigen elke keer een engel uit om met en door ons te werken via een speciaal gebed van uitnodiging.

Je leert de speciale gaven en helende krachten van elke engel en bij elk cellulair gebied waar zij op werken kun je een vraag stellen aan de desbetreffende engel.


Je krijgt een werkboek van de Center of Being, waar je al je ervaringen in kunt opschrijven. Je krijgt van elke engel een speciale gechannelde boodschap te horen! En na deze dag krijg je een officieel certificaat van the Center of Being.


Iedereen ervaart op eigen wijze de energie van de engelen, die ervaring is voor iedereen weer anders maar altijd heel bijzonder en inspirerend! Deze ervaring en energie kun je meenemen in het dagelijks leven of gebruiken in je praktijk (goed te combineren met andere healing vormen).

De helende kracht van de engelen brengt jou weer verder op je reis die het leven heet!


Kosten

€ 125,-

incl. koffie/thee, certificaat en naslagwerk.

Duur

1 dag of 5 avonden (zie ook mijn agenda)