De 14 stappen naar Transformatie, Groei en Verlichting

Een krachtige en liefdevolle manier van 14 energetische stappen naar persoonlijke transformatie.

In 2017 ook als jaartraject in groepsverband!

Deze stappen zijn een prachtige manier om aan jezelf te werken! Het geeft verdieping, duidelijkheid en ook heel veel vreugde, je ontdekt als het ware jezelf opnieuw aan de hand van krachtige healing technieken en meditaties.

Voor wie zijn deze stappen bedoeld? Voor iedereen die aan zichzelf wil werken, doordat je niet lekker in je vel zit en/of door bepaalde blokkades. Denk hier bv. aan boosheid, angst, onzekerheid.  Of je wilt duidelijker hebben wat je doelen zijn in het leven. Er zijn misschien gebeurtenissen die je wilt kunnen loslaten en wilt helen.  Je kunt ook op zoek zijn naar meer rust, meer balans in je leven. Voor dit alles en meer zijn de14 stappen bedoeld.

Bij de eerste stap leg je vast wat je wilt met deze stappen: Wat is jouw wens, waarom wil je de stappen doen. Je zult zien dat er na de 14 stappen het nodige veranderd is. Veel zaken zullen dan veel duidelijker zijn geworden. Je zult meer kracht en balans ervaren.

Je leert her-activeringstechnieken (hand mudra's) bij elke stap, die je heel makkelijk in je dagelijks leven kunt gebruiken. Je leert krachtige technieken die het nodige opruimen en duidelijk maken. 

Je hebt geen ervaring/voorkennis nodig om de stappen te doorlopen.

We zullen per dagdeel steeds 2 stappen doorlopen, jij bepaalt wanneer de volgende afspraak is. Sessies kunnen  1 op 1 in de praktijk plaatsvinden,  maar ook samen met iemand of in groepsverband, behoort tot de mogelijkheden. Samen zullen we deze stappen van persoonlijke transformatie doorlopen, op jouw tempo, op jouw manier.

Op 15 februari start ik met de 14 stappen als jaartraject, in groepsverband! Elke 6 weken is er een avond waar we 2 stappen doorlopen en ervaren. Voor iedereen zal dit een unieke en persoonlijke ervaring zijn. Kun je een avond niet, dan kun je de les in mijn praktijk inhalen op een nader te bepalen tijdstip.

De 14 stappen is inclusief een werkboek en certificaat voor de stappen 1-7 en zo ook voor de stappen 8-14. De werkboeken bevatten beschrijvingen van elk proces, samen met illustraties van de technieken. Er is ook ruimte voor een schrijfproces bij elke stap.

Heb je interesse laat het mij dan weten, dan vertel ik je er wat meer over en stuur ik je wat meer informatie over alle 14 stappen.

De eerste 7  stappen:

Stap 1: Hartlink met de engelen en wat voel je daarbij
Stap 2: Heractiveren van de 12- DNA Strengen
Stap 3: Karma opruimen met de energie van de engelen
Stap 4: Het IET vergevingsproces
Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële’ Actie proces
Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven
Stap 7: Het IET Vrijheid van mede afhankelijkheid proces


De 7 hogere stappen tot transformatie:

Stap 8: WAG fase 2 - Healing
Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde
Stap 10: WAG fase 4 - Compassie
Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid
Stap 12: Eenheid in Aktie - de kristallen sleutel
Stap 13: Het verlichtings - hartstar proces
Stap 14: Het liefde Zijn en liefde leven proces


Data voor 2017 in groepsverband: 15-2, 29-3, 10-5, 28-6, 30-8, 11-10, 22-11

Avonden zijn van 19-22.30 uur, inclusief koffie, thee en versnaperingen

Kosten: €50,- per avond, inhalen 1op 1 in de praktijk €80,-

10% korting: betaal je het hele jaartraject in 1 x dan betaal je geen €350,- maar €315,-!!

Kosten

€80,- per 2  transformatie stappen, 1 op 1

€50,- per 2 transformatie stappen in groepsverband

Duur

3 a 3.5 uur per 2 stappen