Blessing Bowl Ceremonie

Een Blessing Bowl is gebaseerd op de bowl/nap, waarmee de boeddhistische monniken een aalmoes gingen vragen op straat, ze wisten niet wat er aan het eind van de dag in de bowl zou zitten, maar elke dag weer vertrouwden ze erop dat er toch wat te eten of geld in de bowl zat, dat wat ze die dag nodig hadden. Op dit gegeven is de blessing bowl gebaseerd, je legt je vertrouwen in de bowl.

De blessing bowl is een kommetje of beker of iets anders met of zonder deksel, dit kan je bakje zijn waaruit je elke ochtend je yoghurt eet, een mooie klankschaal, een vaasje, een doosje, alles wat jij maar wilt. Na de ceremonie heeft dit bakje dus een heel andere betekenis voor je!

In de blessingbowl gaan al je wensen, zieledoelen en intenties van nu. Dat wat je graag zou willen neerzetten in jouw wereld. Dit kan zijn een andere baan, of meer ontspanning, een nieuwe liefde, duidelijkheid, etc. Kortom, dat waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

De ceremonie

De ceremonie werkt het krachtigst als we dit doen en ervaren vanuit een gevoel van liefde en dankbaarheid. Alsof je wens, je zieledoel al is uitgekomen. Door de positieve energie die je dan neerzet, geeft het je zieledoelen een enorme duw in de goede richting!

Ik ga je natuurlijk helpen, we praten eerst over de zieledoelen met elkaar, hoe ervaart iedereen dit en weet iedereen wat zijn/haar zieledoelen zijn, van daaruit gaan we aan de slag.

Ik wijd jullie blessing bowl eerst in met de Engelen energie. Ik leid je door een visualisatieoefening heen, waarbij je steeds tijd krijgt om op te schrijven wat voor jou belangrijk is, wat jouw zieledoelen zijn. Deze stop je daarna in je blessing bowl. Daarna gaan we de energie activeren met elkaar en deze energie geven we aan de blessing bowl.

Je kunt dan thuis regelmatig IET-energietechnieken op de Blessing Bowl gebruiken om je wensen, zieledoelen en intenties extra kracht bij te zetten en extra in beweging te krijgen. Of je kunt bij mij komen om de blessing bowl opnieuw te laten inwijden/her-activeren als je geen IET-ervaring hebt.

Wat je daarna zult merken is dat je zieledoel dichterbij komt, je ontmoet mensen die je kunnen helpen met je zieledoel, je ontvangt boodschappen die met je zieledoel te maken hebben, op wat voor manier dan ook, je voelt je beter, kortom, je zit op het pad van je zieledoel!

Een hele bijzondere ervaring!

Je kunt dit in groepsverband doen of 1 op 1 in mijn praktijk.
Wil je een workshop boeken of meer informatie? Bel of mail me dan!

Kosten

€ 45,-

Duur

1-1,5 uur