Metamorfose massage

Deze behandeling bestaat uit een zachte aanraking langs de reflexzones van de wervelkolom,  deze reflexzones bevinden zich op de voeten, de handen en het hoofd.
De behandeling kan overal gegeven worden en kan leiden tot een zeer diepe ontspanning. Het is voor bijna iedereen geschikt die verandering in zijn of haar leven wenst of voor hen die willen omgaan met veranderingen die zich op dat moment in het leven voordoen. Zeker in een tijd waar zowel volwassenen als kinderen met regelmaat stress ondervinden is deze behandeling een fijne manier om tot rust te komen. Omdat het een hele rustige massage is, is het ook zeer geschikt voor kinderen of zwangere vrouwen.

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben - net als de rups - kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden.  Een metamorfose massage helpt je om bij jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als jij je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.

Kosten

€ 45,-

Duur

1 uur