Integrated Energy Therapy (IET) - healing

IET is een hele zachte, aangename maar krachtige healing/behandeling.

Heftige gebeurtenissen in je leven verwerk je niet in één keer, vaak blijven daar “restjes” vanachter, die worden opgeslagen in het geheugen van de cellen van je lichaam en in je energieveld, je aura.  Onverwerkte emoties zoals verdriet, angst, boosheid, zorgen voor klachten, blokkades in je lichaam. Je wordt dan ziek of krijgt klachten. Je kunt daarbij denken aan allerlei klachten: van stress, hoofdpijn, pijnlijke nek en schouders, emotionele klachten en rugpijn tot aan burn-out klachten.

Met een IET healing worden deze blokkades op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau verholpen, opgeruimd. Je voelt je na een healing/behandeling een stuk beter. Je voelt je letterlijk en figuurlijk lichter: je hebt de onverwerkte emoties losgelaten en afgevoerd en daarvoor in de plaats zijn positieve emoties ingevoerd.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij deze behandeling geef ik als behandelaar de energie weer door, net als bij de andere behandelvormen die ik aanbied. Het verschil is dat ik bij deze behandeling hulp krijg van 9 aartsengelen. Zij zorgen ervoor dat de negatieve energie wordt afgevoerd en er positieve energie wordt ingebracht.

Tijdens de behandeling wordt er op 12 plekken van je lichaam gewerkt, elke plek behandelt een andere emotie. De emoties die we behandelen zijn:

 • Schuld - onschuld
 • Wantrouwen - vertrouwen
 • Schaamte, beperkte zelfexpressie - uitstekende zelfexpressie, uitstekende spirituele expressie
 • Bedreiging - je gesteund voelen
 • De moetens, dat wat je moet van anderen en van jezelf - vrijheid
 • Hartepijn, verdriet – liefde
 • Boosheid – vergeving
 • Stress - gemak
 • Angst – veiligheid

Op iedere plek worden 4 handelingen uitgevoerd:

 • Activeren van de ‘negatieve’ emotie
 • Triggeren, losmaken van de negatieve emotie
 • Blokkades uit de aura verwijderen en de aura schoonmaken
 • Integreren, de positieve emotie invoeren

Wat ervaar je tijdens een healing?

Tijdens de healing zal je in ieder geval ontspanning voelen, af en toe kun je wat emoties ervaren, zoals verdriet of boosheid. Deze gevoelens verdwijnen weer net zo snel als ze gekomen zijn. Soms kan het gebeuren dat je buik wat borrelt of dat je moet gapen en je kunt warmte of kou ervaren of de energie voelen stromen in je lichaam.

De meeste ervaringen/reacties worden echter verwerkt in je slaap, je kunt dus wat meer dromen dan normaal of wat moe zijn, maar heftiger als dat wordt het niet. Ze noemen het niet voor niets "healing without feeling". Het is een hele mooie zachte vorm van healing.

De reacties op deze behandeling zijn erg positief! De reacties variëren van: “geen pijn meer”, “beter in je vel zitten”, "ik voel mij lichter" en “meer ontspannen zijn” tot “er zijn echt emoties opgeruimd!”

Zieledoel

Als je eraan toe bent kun je nog een stukje verder gaan met de zieledoel behandeling. Je wens, je intentie, de reden, oftewel je zieledoel waarom je hier op aarde bent gekomen. Daar zitten vaak blokkades op, weerstanden en angsten, die worden weer met de 4 handelingen verwijderd.

De weerstanden zitten vaak op je armen, dit kunnen bv. je eigen beperkende gedachten zijn, deze worden weg gehaald. Dat doe ik weer via de 4 handelingen: activeren, triggeren, aura schoonmaken en integreren.

Angsten zitten vaak op je benen, voeten, enkels, knieën of heupen. Angst om stappen te zetten richting je zieledoelen, angst dat je zieledoel niet is wat je wilt of dat je op het laatste moment op de rem gaat staan. Ook hier behandeling je weer met de 4 handelingen.

De tijdsduur van iedere healing is verschillend, maar houdt rekening met zo'n 2 uur.

Verkorte IET healing

Er is ook een verkorte IET healing mogelijk. Hier geef ik in een klein uurtje alleen de positieve energie door, zonder dat er wat wordt schoongemaakt of opgeruimd. Als je eerst eens de IET-energie wat korter wilt ervaren of het wilt combineren met een andere behandeling is dit een goed alternatief.

Kinderen

Kinderen vinden het heel prettig om een healing te ondergaan. De kinderen die ik mijn praktijk heb gehad reageren erg goed en positief op de energie, ze worden wat opener en/of rustiger, heel bijzonder! De tijd wordt aangepast aan het kind, zo lang hij/zij het prettig vindt wordt er behandeld.

Kinderen reageren gevoeliger op de energie en kunnen daardoor vaak wat korter behandeld worden.

Op afstand

IET is een healing die ook heel makkelijk op afstand gegeven kan worden. Woon je wat verder weg dan is dit een heel goede oplossing. Vind je het prettiger om je in je eigen omgeving, vanuit je eigen stoel of bed te laten behandelen, dan is dit een hele goede optie!

Ideaal voor kinderen, op deze manier hoeven ze niet elke keer naar de praktijk te komen, maar kunnen ze behandeld worden als ze lekker thuis zijn, of als ze in bed liggen.


IET zelf leren? Kijk even onder cursussen!

Kosten

€ 70,-

Duur

ca. 2 uur